English language

Deutsche sprache

Magyar nyelv

Keresés a tartalomban

 
 
 
     
 

CÉGISMERTETŐ

 

Az ALUMAT cégfilozófia

Az ALUMAT Kft. a bejárati ajtók hazai piacának egyik meghatározó beszállítója.
Sikereink titka a technológiai és üzleti tudás, valamint azon értékek együttese, melyek nem csupán az ALUMAT Kft. jövőképét, de mindennapi működését is meghatározzák, vevőink, beruházóink, partnereink és kollégáink megelégedésére.


Az Alumat Kft. 1995.óta piacon lévő, automata bejárati ajtókat gyártó és szerelő vállalkozás.
Kezdetben cégünk csak az automata tolóajtók gyártásával és beépítésével foglalkozott Az azóta eltelt 15 év alatt folyamatosan vezetjük be az új, innovatív szerkezeteket és automatikákat.
1999-ben új profilrendszert fejlesztettünk ki, majd 2002-ben megkezdtük a forgóajtók gyártását is. A szerkezeteinket a mai napig folyamatosan fejlesztjük az időközben felmerülő, megváltozott igényeknek megfelelően.

Éves viszonylatban kb. 160 db automata tolóajtót építünk be az RWA füstelvezető rendszerek szerelése mellett. Az automata toló- és forgóajtókon kívül gyártunk még íves ajtókat, illetve speciális szögben záródó automata tolóajtókat. Foglalkozunk nyíló automatikák beépítésével is normál bejáratokba, illetve ezen automatikák különböző változatainak beszerelésével menekülő útvonalakba és füstgátló ajtókba.

2008-ban ALUTA Nívódíj Elismerő Oklevelet kapott cégünk az MKB irodaházban végzett munkákért, amely nagy részét a saját fejlesztésű forgóajtók képezték.

Töltse le prospektusunkat. Klikk ide!

 
 
TERMÉKEINK | CÉGISMERTETŐ | SZOLGÁLTATÁSAINK | REFERENCIÁK | KAPCSOLAT | HÍREK | Oldaltérkép
© 2011 All rights reserved
Weboldalkészítés: DreamSite